[website maken] [website bouwen] [Werkzaamheden]
[Werkzaamheden]
[Werkzaamheden]
[Werkzaamheden]
[Werkzaamheden]
[Werkzaamheden]
[Onderhoud]
[Materialen]
[Materialen]
[Materialen]
[Foto's]
[Foto's]
[Foto's]
[Foto's]
[Foto's]
[0 0 1 1 1 1 1 0 640 480]
[0 0 1 1 1 1 1 0 640 480]
[Contact]
[]
[]
[Onderhoud]
[Verbouw]
[Renovatie]
[Zonwering]
[Contact]

INFORMATIE


Na een aantal jaren in verschillende functies in de bouw gewerkt te hebben, besloot ik om per 1 januari 2001 van start te gaan als zelfstandig ondernemer onder de naam             HENDRIKS TIMMERWERK.

De bedoeling was voornamelijk timmerwerkzaamheden uit te voeren, omdat dat in eerste instantie mijn specialiteit was. Maar de vraag van de klant werd steeds uitgebreider van wc/badkamer renoveren tot keukens plaatsen.

Door de kennis en ervaringen die ik in de voorgaande jaren had opgedaan, durfde ik dit soort klussen wel aan te gaan, en met een positief resultaat als gevolg.

Sindsdien zijn er al veel verschillende klussen afgerond en zijn de klussen zeer divers geworden. Door de veelzijdigheid in klussen, ben ik vervolgens verder gegaan onder de naam   HENDRIKS BOUW- EN KLUSSENBEDRIJF

Sindsdien is de klantenkring nog meer uitgebreid, dit komt vooral door de positieve mond tot mond reclame. Mijn werkgebied ligt voornamelijk in de Gemeente Raalte en tot ongeveer 20 KM daarbuiten.

Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn een belangrijk begrip voor de klant en om dit te kunnen aantonen ben ik aangeloten bij Keurmerk Kwaliteitsvakman. Zo heeft de klant zekerheid dat elke klus goed, en naar tevredenheid wordt uitgevoerd.


Op deze site vind u alle informatie.


Neem dus gerust een kijkje, en hopelijk kan ik wat voor u betekenen.Met vriendelijke groet,


            Patrick Hendriks


 

Stuur een bericht!

Last van de zon?

Eens wat nieuws?

Eens wat anders?

Iets aan vervanging toe?

Wie,wat waar?

Home

Info

Email

Vorige

Volgende